donderdag 21 juli 2011

Brouwerij de Watertoren

Brouwerij "De Watertoren" is een thuisbrouwerij met een produktie van meer dan >1 hectoliter per jaar. In de afgelopen 12 jaar zijn er meer dan 100 bieren gebrouwen. Met een eigenzinnige kijk op bier en brouwen weet de brouwer unieke, smakelijke bieren te produceren.

Wat te denken van een stevig gehopte Belgische Pale Ale, Baltic Porter, Belgische blonde, Kokosnoot bier, Doppelbock, een Russian Imperial Stout van 16% of een Pils van 8%? Maar ook een bier met 1 mout en 1 hop zijn zeer de moeite waard. Op deze blog kun je lezen over de geslaagde (en wat minder geslaagde) brouwsels. Daarnaast wordt er verslag gedaan van de experimenten met gist, mout roken, brouwen met moutextract, drank aan bier toevoegen en nog wat experimenten in de toekomst. Genoeg reden om deze blog in de gaten te houden.

Je kunt hier al je vragen stellen en ik beantwoord ze graag. Of laat eens een bericht achter en/of wordt lid van deze blog. Dan weet ik dat er mensen zijn die dit lezen en dat ik niet voor niets aan het schrijven ben geweest... Of gebruik de nieuwe Facebook-Like functie om te laten zien dat je het een goed artikel vond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...