Uiterlijk: Licht troebel, met een grote, fijne schuimkraag en iets te veel koolzuur. De kleur is wat modderig, en is bruin met een kleine rode tint.
Geur: Een duidelijk waarneembare citrusgeur die zoals verwacht sterk aan citroen en eerlijk gezegd aan afwasmiddel doet denken. De gist heeft een esterig profiel aan het bier gegeven. Er is een caramelmoutige, dextrineuze geur waarneembaar. Er is geen geur van hop tussen al deze sterke geuren te ruiken.
Smaak: De smaak is sterk citrus om te beginnen, het doet wel wat 'Oosters' aan en er lijkt een lichte spekkoeksmaak te ontwikkelen. Nadat de smaakpapillen aan de citroen gewend zijn, worden de ester sterker en deze hebben een wat scherpe smaak. De mout is redelijk dextrineus en caramelmoutig.
Mondgevoel: Door detoevoeging van het moutextractstroop is er een redelijk dik en dextrinerijk bier ontstaan dat ook te dik overkomt. Ondanks de toevoeging van de rijst heeft het bier een te volle body.
Oordeel: Dit bier was een leuk experiment, maar zeker geen reden tot herhaling. Daarvoor is de smaak te eenzijdig.
Het verslag en recept is hier vinden.