tag:blogger.com,1999:blog-7265109208571297489.post8506137199858453624..comments2023-05-07T07:14:58.196-07:00Comments on Brouwerij De Watertoren: Biotodoma - Vlaams BruinGerben Harteveldhttp://www.blogger.com/profile/05157837697113342082noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7265109208571297489.post-63909986291671925312014-05-31T09:23:09.752-07:002014-05-31T09:23:09.752-07:00Hoi Ad. Dit bier is eergisteren gebrouwen dus nu i...Hoi Ad. Dit bier is eergisteren gebrouwen dus nu is het aan het gisten met de biergist. Ik verwacht dat ik over een aantal weken de Roeselare blend toevoeg. Bij een van de vaten heb ik een Brett toegevoegd. Die vertoont een stuk minder heftige vergisting. Geduld is bij dit bier belangrijk. Gerben Harteveldhttps://www.blogger.com/profile/05157837697113342082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7265109208571297489.post-70446081621911207492014-05-29T06:17:23.651-07:002014-05-29T06:17:23.651-07:00Hallo Gerb
Prachtige beschrijving van het maken v...Hallo Gerb<br /><br />Prachtige beschrijving van het maken van een vlaamsbruin. Je beschrijft dat er na enkele maanden ook een melkzuurbacterie bij moet. Heb je dat ook nog gedaan?<br /><br />Groeten<br /><br />AdAnonymousnoreply@blogger.com